HALLOWEEN!

/I samarbete med Partykungen.se/

Hjälp vad fort tiden går, känns som att det nyss var Halloween och nu är vi här igen! Halloween i USA är verkligen STORT och jag älskar att få uppleva den här detta året. Så himla kul! Känns dock som att det börjar bli större och större i Sverige också och jag hoppas att ni alla planerar att klä ut er! Det är lätt den roligaste delen enligt mig, älskar folk som verkligen går all in. Personligen vet jag faktiskt inte än vad jag ska vara (har lite panik haha), men tror att Angie och jag ska klä ut oss tillsammans. Här i USA (och speciellt där jag bor) är det även jättepopulärt att dekorera sitt hus med lampor, gravstenar, spöken, monster, alltså allt ni kan tänka er. Så himla kul att se!

Anyways, för er som precis som jag inte riktigt vet vad ni ska vara eller som sitter och letar dräkter så tycker jag definitivt att ni ska kika in på Partykungen.se! De senaste åren har jag köpt alla mina dräkter där och de har hur mycket som helst att erbjuda! Lovar er att ni kommer hitta något ni gillar! Nedan kan ni se mina favoriter: partykung
Snövitdräkt – HÄR
partykung1

T-Rexdräkt – HÄR

partykung2

Kameldräkt (haha by far min favorit!) – HÄR

partykung3

 

Sverigedräkt – HÄR

Det finns inte bara dräkter hos Partykungen utan en massa mer! Till exempel kan du hitta tillbehör ifall du själv ska ha en halloweenfest, som dekorationer och till och med mat. Hur smart som helst att allt är samlat på ett och samma ställe, det gör allt så mycket enklare! De har dessutom 1-3 dagars leveranstid, så beställer ni nu kommer ni definitivt hinna få era saker innan helgen (om ni precis som jag firar då och inte på själva halloween-dagen). Så, vet ni inte vad ni ska klä ut er till så tycker jag utan tvekan att ni ska göra precis som jag och köpa era maskeradkläder hos Partykungen.se!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s