TAYLORS 21ST

Hej! Igår var jag och och en massa fler på Oregano’s och firade Taylor som fyller 21 snart. Hon åker till England på fredag och därför firade vi henne igår. Det var jättekul och maten var hur god som helst! Jag hade aldrig varit där förut, men jag ska definitivt åka dit igen. Lyckades dessutom ta en hel del bilder innan solen gick ner, kolla hur fin hon är!!! Jag vill definitivt göra någonting liknande på min födelsedag!

Idag är det torsdag och jag har varit i skolan hela dagen. Jag kom hem för ungefär 2 timmar sedan och har sedan dess ätit mellis och kollat på TV. Är så himla trött på dagarna efter skolan så jag gör ofta inte så jättemycket. Ikväll måste jag dock packa eftersom jag ska åka till Cali tillsammans med min Brookie och hennes familj. Ska bli så himla kul!! Jag har höstlov nästa vecka och hon ringde mig igår och frågade om jag ville följa med till San Diego. Självklart sa jag ja! Ni kommer alltså förmodligen att få se en hel del bilder både här på bloggen och på instagram de kommande dagarna. Är verkligen hur taggad som helst, ni förstår inte hur kul detta kommer bli!!!!

Nu ska jag fortsätta kolla på Harry Potter och börja tvätta. Mitt rum här är kaos, jag måste verkligen städa. Börjar nästan se ut lite som mitt rum hemma gör då och då, inte okej hahah… Hoppas att ni har haft en bra dag, kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s