HOMECOMING

Hade världens bästa helg med både homecoming och fotbollsmatcher och här ovan ser ni några av bilderna från i lördags. Hade verkligen en bra kväll! Ärligt en av de bästa här hittills. På morgonen fixade jag naglarna med Taylor, köpte lite hårgrejer och åt på Chop Shop. Runt 16 kom Jordan och vi tog en massa bilder innan vi åkte hem till Brookie och mötte upp alla. Efter det åkte vi till The Grove och tog fler bilder med alla föräldrar och syskon osv. Så kul!! När vi var klara där så åkte vi tillbaka till Brookie och åt middag. Hon och hennes föräldrar hade verkligen fixat hur fint som helst! Så himla mysigt!

Kl 20.30 kom en limo och hämtade oss och vi åkte till själva dansen. Homecomingdansen var helt okej, men ACn gick sönder så det var helt sjult varmt haha.. Musiken var inte riktigt my type heller men det var kul ändå! Efter det så åkte vi till top golf och var där i typ en timme. Hahaha har så många videos från när Junior försökte slå bollen, både jag och Malarie satt och skrattade hela tiden åt hans försök. Tillslut, när klockan var typ 00, åkte vi tillbaka hem till Brookie och kollade på meangirls och runt 03.30 skjutsade Jordan hem mig. Hade en sååå himla bra kväll och jag hoppas verkligen att det kommer fler sådana här tillfällen!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s