SAN DIEGO

Utsikten från hotellrummet i Coronado (en ö vid San Diego)!

On the top of Cowles Mountain! Denice, hennes bror och jag hajkade upp för det berget, som tydligen är en jättepopulär grej att göra här. Svinjobbigt, speciellt eftersom jag var sjuk (vilket jag inte riktigt visste då), men SÅ kul! Kändes sååå himla bra att nå toppen också.

Så här såg det ut; uppförsbacke hela vägen haha…

Vet inte riktigt vad detta är haha, men denna stod ialla fall på toppen av berget så jag kände mig tvungen att fota den.

Utsikten var magisk verkligen, San Diego är fint! Det var dock lite dimmigt vilket var synd, men tycker ändå att vi såg det mesta väldigt bra.

Samma dag hyrde vi även elcyklar och cyklade runt i San Diego. Vi stannade till på lite olika ställen och jag fotade såklart allt jag såg typ. Kolla vad fint vattnet var, ville verkligen hoppa i, men det var sälar överallt så jag vågade inte riktigt haha…

Det kryllade verkligen av säkar överallt och man kunde gå jättenära utan att de brydde sig. Coolt faktiskt, har aldrig sett “vilda” sälar förut.

Pacific Beach!!

Ännu fler sälar, så fina :’)

Från dag nr 3 när Darin tävlade i en motorcykeltävling med typ 70 andra poliser från olika ställen i USA. Det var hur kul som helst att se och det var riktigt kul att få hänga med en massa poliser hela helgen eftersom det är det jag vill bli också. Höll dock nästan på att skjuta mig själv med Darins elpistol när jag skulle lägga in den i säkerhetsskåpet men den är en annan historia haha…

Det var fint, de tävlade precis vid stranden i Coronado. Dock blåste det en del och igår var jag jättesjuk så jag satt i en stol och led typ hahah… Lite senare, efter att jag försökt ligga vid poolen en stund så gick jag till hotellrummet och sov i typ 3 timmar. Har typ aldrig mått så dåligt i hela mitt liv, är så glad att jag mår bättre idag! Har i alla fall haft en sååå kul resa och jag vill verkligen åka tillbaka hit någon gång!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s