FOOTBALL AND TACOS

Har haft världens mysigaste helg med Taylor! I fredags kom hon och hämtade mig runt 17.30 för att åka till Tempe och se Combs spela mot Seton Catholic. Vi hann även stanna på In n Out för att käka innan (världens bästa ställe!!!). Har inte sett Combs spela förut, så det var så himla kul att få se dem även fast jag inte riktigt förstår allt än hehe… Efter det åkte vi till sonic och köpte glass och en massa mer och sedan hem till Taylors lägenhet och kollade på Fantastic beasts and where to find them. Dock somnade jag (skräll) efter typ 15 minuter…

Igår när vi vaknade så åkte vi till Chandler och mötte upp Taylors pappa på Taco-festivalen som hölls där. Var så taggad på det eventet haha, älskar mexikansk mat så det var såå kul!! Vi gick helt enkelt bara omkring och åt massa tacos och fick gratisgrejer. Så värt!! Vi var där till typ 14.30, sedan åkte vi tillbaka hem till San Tan och hade Volleyball night med hela familjen och en massa kompisar. Mitt lag vann alla matcher, blir så stolt :’) Idag är det söndag och tror vi ska kolla på fotboll typ hela dagen. Darins favvolag, Vikings, spelar om 8 minuter, så jag ska försöka ta mig upp och kolla på den matchen med allihopa. Ha en bra dag allihopa! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s