2 MONTHS?!

Att det redan har gått två månader av mitt år här är ju helt sjukt! Samtidigt som jag har lärt känna hur många nya människor som helst och varit med om massor så känns det som att det har gått på 10 sekunder. Tiden måste börja gå lite långsammare, lol… Senaste veckan har jag gjort en hel del faktiskt. Har varit på bio två gånger, en gång med Jordan och en gång med en utbytesstudent från Taiwan, jag har träffat nya människor, kollat på volleybollmatcher, kollat på model homes med mina vföräldrar (typ mysigaste någonsin!!!), varit i kyrkan och massa mer! Trivs så bra här, allt är så himla kul!!

Har ju tänkt spela fotboll här under winter season men blev faktiskt frågad om jag ville bli manager för varsity basketball, så jag tror jag ska göra det med Mikayla istället. Då får vi hänga med på killarnas matcher, vara med på deras träningar, hjälpa till osv. Brookie och Malarie är det nu för fotbollslaget och de verkar tycka att det är jättekul så jag är taggad! En annan kul grej är att jag faktiskt har börjat tycka om kyrkan här mer än jag gjorde från början. Jag som typ aldrig har varit i kyrkan förut har börjat gå dit varje vecka, Sverige har en hel del att ta efter enligt mig. Det är så mysigt! Man träffar en massa nya människor och det känns så tryggt att vara där på något sätt. Vet inte om ni förstår vad jag menar haha, men tycker ialla fall om det jättemycket! 🙂

Nu ikväll är det fotbollsmatch (Combs vs Seton Catholic)!! Ska gå på den med Taylor och sedan ska vi ha sleepover. Ska bli så kul!!! Sedan imorgon är det dags för en ny volleyball night, ska defintivt se till att vinna denna gången haha… Ha en fin dag hörrni! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s