HOMECOMING 2017

Omg alltså händer inte bara sådant här i filmer??? Titta vad fiiint, jag dör :’)

Hej på er! Följer ni mig på instagram så har ni förmodligen redan sett bilder från detta, men måste ju såklart skriva om det här också! Igår när jag kom till lunchen så var det första jag såg att alla stod upp och kollade på mig precis när jag kom in. Blev så förvirrad för en sekund, fattade verkligen inte vad som hände förrän jag såg skylten och alla människor runt bordet vi alla brukar sitta vid. Jordan hade alltså kirrat världens finaste promposal (fast ja, till homecoming och inte prom) och jag blev så överraskad!! Det är verkligen det finaste någon någonsin har gjort för mig, blev så glad! Så himla amerikanskt haha, hur kul hade det inte varit om det var så här i Sverige också?

Han hade i alla fall köpt mcdonalds och gjort en skylt och allting. Så fint :’) Är så taggad på homecoming nu, den är om ca 3 veckor (30 september). Måste dock hinna fixa klänning, skor och allt sådant innan, har verkligen ingen aning vad jag ska ha på mig hehe… Kanske hittar något nu ikväll när jag ska iväg med Denice till ett shoppingcenter. I sådana fall visar jag er då!! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s