FOOTBALL GAME

Kom precis hem från min första fotbollsmatch som jag var på med Mikki! Eftersom jag inte såg mitt lag (coyotes), utan Poston Butte’s lag så kände jag kanske inte riktigt världens spirit haha, men det var jättekul att se! Väldigt långsamt spel jämfört med vanlig fotboll och det ser verkligen ut att göra svinont haha, så jag är glad att jag slipper spela, men ska lätt gå på alla andra matcher. Framförallt när mitt lag spelar, ska bli så himla kul att se detas första match.

Efter matchen kom Mikkis värdpappa och hämtade upp oss och vi åkte direkt till Starbucks. Har haft sådana skumma cravings idag (saknar verkligen svenskt mat) och espresso house’s cookies and cream frappino har jag saknat ett bra tag nu, så det var ett måste att svänga förbi där. Så himla gott! Älskar typ alla amerikansk matställen (även fast vissa svenska ställen ibland är lite bättre) 😉

Imorgon ska jag träffa Brookie och hänga med henne hela dagen. Vi ska först färga håret (haha kan ni gissa vilken färg?) och sedan ska vi på en jätterolig shoot. Tror jag skrev om den i förra inlägget? If not så får ni se mer imorgon. Det kommer bli hur kul som helst ialla fall! Ska även försöka vlogga imorgon också för första gången, har en massa kompisar som vill att jag ska göra det, så I’ll try…

Nu ska jag sova, men ha en bra dag alla ni i Sverige som precis har vaknat!! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s