PERFECT PANCAKES

Ett av mina måsten innan jag kom hit var att äta riktiga amerikanska pannkakor och precis som till allt annat så finns det färdiga mixar här som blir de perfekta pannkakorna!! Denice gjorde dessa till frukost i söndags och när jag var hemma sjuk i måndags så gjorde jag några till lunch. Så himla goda! Tror de finns i Sverige också, paketet heter något med “Jacks” tror jag…

Idag var jag i skolan för första gången denna vecka. Har varit sjuk (precis som typ alla andra på Combs), men det känns bra att vara back in shape haha.. Man missar så himla mycket på bara en dag här, så jag har en del att göra nu ikväll. Måste bland annat rita klart två grejer till Art Class, skriva klart en engelskauppgift och fixa lite mattegrejer. Art må ju vara det mysigaste ämnet någonsin, man sitter basically bara och ritar teckningar typ. Mitt nya favvoämne haha, önskar det fanns i Sverige också!

Nu i helgen händer det faktiskt ganska mycket som jag tänkte berätta! På fredag ska jag på amerikansk fotboll för första gången (yay!), fast tyvärr ska jag inte se Combs vs Casa Grande, utan jag ska till Poston Butte och se deras match med Mikki. Filip är med i laget, så jag känner att det är okej att heja på dem då och då haha, dock inte när de möter Combs 😉

På lördag ska jag hänga med Brookie på en jätterolig shoot, är så taggad! Kommer bli hur kul som helst! På kvällen är det Mayweather – McGregor (boxning tror jag) och det är världens grej här så vi ska bjuda in massa folk hit och se den. Blir kul, har aldrig sett boxning förut.

På söndag ska jag till Chandler Mall med Celine och Mikki för att shoppa!! Yayy! Är ni förvånade? Haha kanske inte har skrivit här hur mycket jag egentligen har shoppat, men personligen tycker jag att det är okej så här de första månaderna. Jag har liksom inga kläder känns det som hehe… I övrigt har jag inte så jättemycket annat att berätta tror jag. Har ni några frågor så får ni, som vanligt, jättegärna skriva till mig på snap eller skriva här så svarar jag! Nu ska jag fixa min tvätt och sedan käka pizza med Dylan. Mina vföräldrar är på en gala eller något sådant i Tucson för att min värdpappa ska ta emot ett pris, så vi är själva hemma ikväll.

Ha en fin dag hörrni! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s