COLOR DANCE

Nu har jag varit i USA i en hel månad och det har minst sagt varit challenging. Speciellt skolan! Det har tagit mig ett tag att vänja mig vid allt, men är så himla glad att jag klev ut ur min comfort zone så fort jag kom hit, för annars hade jag nog inte upplevt såpass mycket som jag ändå gjort hittills. Har haft så himla kul och har träffat så himla många underbara människor! Hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle bli så här bra innan jag kom hit, trodde definitivt att det skulle vara svårare att passa in… Allt känns ialla fall jättebra!

Anyways, igår hade vi color dance på skolan och jag gick med Brookie och Malarie. Vi hade sååå himla kul och vi träffade en massa människor där. Riktigt bra kväll, ser jättemycket fram emot nästa event på skolan. Tror nästa är homecoming i september/ oktober någon gång. Känns väldigt amerikanskt, är så taggad!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s