PIXERS

I samarbete med Pixers

Längtar så himla mycket tills jag får inreda mitt eget hem!!! Mattor, bord, soffor, tavlor, tapeter, ALLT! Har enda sedan jag var liten gått och kikat runt efter inredningsdetaljer och möbler när jag varit och handlat med mamma och därför är jag jättetaggad på att visa er mina lite nya favoriter som jag har hittat; fototapeter hos Pixers! Tycker de är så himla fina och de skapar verkligen en helt annan känsla än målade väggar. Hemma i Sverige har vi fototapeter i vardagsrummet och det får verkligen rummet att se större ut. Anyways, har valt ut några av mina favoriter som ni kan se på bilderna både ovan och nedan. Älskar den sista! Tycker det ser så himla mysigt ut och dessutom stilrent! På så sätt behöver man inte ha en massa smådetaljer, utan det räcker gott och väl med en fin tapet!

Har även kikat runt lite på tavlor hos Pixers och tycker de är fina! Några av er kanske har sett bilder från mitt rum i Sverige och att jag har en hel del tavlor upphängda och jag vill verkligen hitta några fina tavlor att hänga upp här med! Har tomma ramar på väggarna just nu, så ska leta fram några fina tavlor att beställa hem. Tror det kommer bli hur bra som helst! ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s