FRIDAY SATURDAY SUNDAY

Några bilder från Brookies shoots som jag tog

Fredag: Mitt senaste inlägg handlade om mina tryouts om jag inte minns helt fel och i fredags efter min sista tryout fick jag reda på att jag kom med i laget! Är så sjukt taggad på att tagga igång publiken och heja på the coyotes på fotbollsmatcherna och basketmatcherna. Har verkligen drömt om det sedan jag var liten, är så glad! Träningsvärken nu dagarna efter tryoutsen är olidlig dock, kan inte ens gå för jag har så ont. Måste träna mer haha, är så ovan!

Efter mina tryouts, runt 9 pm, åkte jag med Brileigh, Hallie och Ellie och träffade en massa folk. Så kul! Både Brileigh och Ellie är med i pom och vi träffade även en till tjej, Shelby, som också är med i laget! Alla är så himla snälla och fina, kommer blir hur kul som helst att få lära känna dem bättre! ❤

Lördag: Igår hängde jag med Brookie till Lost Dutchman Park (samma ställe som mina bilder är tagna) igen eftersom hon hade två shoots där. Ena var en maternity shoot och den andra var familjefoto. Kul att se hur hon fotar, hon är så himla duktig! Efter det åkte vi till Mod Pizza (så gott!!!!) och åt. Det är typ som subway fast pizza-version, man får välja mellan en massa olika grejer att ha på och sedan gör de pizzan utefter ens önskemål. Vi träffade även Malarie och hennes syster där, sedan åkte vi mot Tempe och AMC där vi såg Kidnap. Så himla cool bio, vi hade med oss filtar och så kunde vi luta bak stolarna, mysigaste bion ever!!!

Idag ska jag iväg och äta frukost med Taylor och min värdmamma på Snooze, ska bli jättekul! Ha en fin dag hörrni, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s