TRYOUTS?

Fick några fler bilder av Brookie nu ikväll och jag tänkte att jag kunde visa er. Tycker verkligen om dem, älskar platsen vi var på! Om ni någon gång befinner er i Arizona så tycker jag lätt att ni ska åka till Lost Dutchman Park vid Apache Junction (eller något liknande ställe), det är verkligen motsatsen till Sverige!

Iallafall, hej! Idag har det hänt en hel del roliga saker faktiskt! Till en början blev jag flyttad till Honors German 3 istället för German 2 (kanske inte positivt för alla haha, men tyckte det var så tråkigt när det var för lätt), sedan fick jag en snap av Brookie där hon frågade om Ms. Hammer (min counselor) hade pratat med mig. Blev jätteförvirrad, men tydligen hade hon fixat så att jag har A-lunch nu istället för B-lunch så jag kan vara med henne och hennes kompisar!!! Ni förstår inte lyckan haha, lunchen är fortfarande inte det roligaste direkt, så jag är hur glad som helst att det blev så!

Senare på eftermiddagen, 3-7 pm, hade jag tryouts för Pom. Så himla kul! Pom är cheerleading fast utan lyft och med pompoms. Känns hur bra som helst och jag hoppas verkligen att jag kommer med! Det är många som är riktigt duktiga, så jag skulle inte bli så förvånad om jag inte lyckas, men det vore kul! Är dock heeeelt slut i hela kroppen nu. Har träningsvärk precis överallt och jag fattar inte hur jag ska lyckas prestera imorgon på nästa tryout haha… Ska göra mitt bästa men det blir nog lite tricky. Allt som allt så har min dag varit hur bra som helst och jag hoppas att er också har varit det! Kram ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s