DAY 21 IN THE STATES

First of all, KOLLA DESSA BILDER!!! Är helt amazed över hur sjukt duktig Brookie är på att fota, är så himla nöjd! Åkte till Lost Dutchman Park här i Arizona igår och fotade massor med henne där och det var kul att träffa henne! Hon var verkligen sååå underbar och snäll!! Längtar tills jag får se alla bilderna, dessa är bara 4 av huur många som helst! Efter det åkte vi förbi hennes morfars hus och hälsade på honom och hans fru. Hon visade sin nya bil (hur coolt är det inte att folk i min ålder här har egna bilar??) och sin nya kamera för dem, sedan åkte vi vidare till en mexican restaurant och åt. Så mysigt!

Idag är det onsdag och jag ska åka med Lily till youth group i kyrkan. Har inte varit där förut så vet inte riktigt vad det är, men tror det kommer bli jättekul! Pratade lite med en kvinna som är med och håller i youth group och hon sa att de har en massa mat, en dj, aktiviteter osv, så jag tror verkligen att jag kommer tycka om det!

Imorgon och på fredag är det dags för tryouts och jag är faktiskt lite nervös. Dock träffade jag några tjejer i min english class som var hur snälla som helst och en av dem är faktiskt med i pom (cheerleaders med pompoms som man ser i filmer haha) och hon gav mig en massa tips och lugnade mig jättemycket. Thanks Ellie ❤ Skriver mer om hur det gick i helgen när jag vet. ÄR SÅ TAGGAD! Så sjukt att allt bara kan vända på några dagar, för två dagar sedan skrev jag ett inlägg med tårar i ögonen och idag skriver jag detta och känner mig gladare än någonsin. Detta är verkligen bara början på något som kommer bli det bästa året i hela mitt liv!!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s