MY FIRST SCHOOL DAYS

Soooo, jag har lyckats ta mig igenom många utbytesstudenter är mest nervösa över; de första skoldagarna. Ska jag vara ärlig så trodde jag att jag skulle vara mycket mer nervös första dagen än jag faktiskt var. Väldigt skönt! Däremot har skolan i sig varit väldigt annorlunda från hur jag tänkte att den skulle vara och allt har definitivt inte känts 100% hela tiden. Men precis som jag hört hur många gånger som helst från EF och andra utbytesstudenter: It´s not good, it´s not bad, it´s just different. Det är det jag försöker tänka just nu och jag tror det kommer löna sig att inte se saker och ting negativt.

I alla fall, min första dag var överlag helt okej. Tror inte någon har en fantastisk första dag eftersom allt är väldigt nytt och annorlunda, men jag hade några tjejer att sitta med på lunchen och jag hittade alla mina klassrum vilket kändes bra. Dock har jag inte varit så nöjd med mina lektioner, så jag har bytt Group Fitness till Art & Design och Algebra 2 till Mathematics for Business. Tror det kommer passa mig mycket bättre. Ska förmodligen också få byta från German 2 till Honors German 3, så det är också kul!

När det kommer till kompisar så står det rätt så still på den fronten just nu. Till er framtida utbytesstudenter som läser detta, ja det är helt normalt att inta hitta sina bästa vänner de första dagarna och det försöker jag få mig själv att förstå också. Det har liksom bara gått 3 dagar och jag är redan nervös över ingenting. Tror att det kommer bli lättare under tryouts och när football season drar igång. Ska dessutom iväg till öknen (haha allt är öken här) och fota med en tjej från skolan imorgon, så det är jag supertaggad över! Ska bli så kul att träffa henne 🙂 En annan kul grej som finns här är youth group som är en del av kyrkan. Lily (vår granne) är i min ålder och brukar gå dit, så jag ska hänga med henne på onsdag för att se hur det är. Tror det kommer bli superkul!

Mina classes just nu är:
1st hour: German
2nd hour: U.S history
3rd hour: Mathematics for Business
4th hour: Junior English
5th hour: Art & Design
6th hour: Earth and Space Science

Förhoppningsvis kommer jag med i cheer- eller pomlaget, det tror jag vore riktigt kul! Då får man både heja på fotbollslaget och basketlaget, samt träffa en massa kompisar. Till vintern ska jag try out för fotboll (normal fotboll) och till våren vore det kul att testa golf eller någon annan sport jag aldrig gjort förut. Vi får se hur det blir helt enkelt!

Nu ska jag kolla klart på El Chapo och äta kakor. Har ni några frågor så är jag happy to answer allihopa. Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s