CAMPING TRIP

I fredags åkte Mikki, Janine, Filip och jag tillsammans med Wayne (en av mina IEC's) till Flagstaff, Arizona för att campa med en massa andra människor från hela världen. Hur kul som helst! Visste dock inte att Arizona kunde vara så kallt som det faktiskt var? Typ 15-20 grader på eftermiddagarna och det regnade massor. Lite synd, många tält läckre och vi kunde inte vara ute lika mycket, men mitt tält funkade bra så jag var nöjd haha… I alla fall så gick vi igenom lite EF-grejer, träffade en massa andra i samma situation, träffade våra IEC's och ja, inte så mycket mer än så. Vi hängde helt enkelt i skogen en hel helg och upplevde lite camping life.

Under dagarna jag inte har bloggat har jag även hunnit börja skolan och jag lovaaaar att jag ska skriva om det snart! Har bara inte varit så sugen på att blogga nu eftersom jag hellre velat göra andra saker. Meeen, det kommer. I promise! Så länge kan ni jättegärna på ställa frågor om ni har några, så svarar jag på dem lite senare.

Annonser

One thought on “CAMPING TRIP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s