POOL DAY

Idag är det torsdag och jag har spenderat hela dagen vid poolen. Så himla najs, praise the lord att jag hamnade i denna underbara staten där det är varmt året om! Hann lyssna på en p3 dokumentär och även prata en hel del med några människor i poolen. Något som jag har märkt är väldigt annorlunda här jämfört med Sverige är att alla pratar med en, var man än är. Ganska kul faktiskt, man lär ju känna folk mycket enklare då eftersom alla är så öppna och framåt här. I övrigt har jag pratat lite med Elvin, ätit nudlar och kollat på Family Feud (aka mitt nya favvoprogram). Så himla bra haha, Steve Harvey är host så ni måste se det!

Imorgon är det fridayyy och jag ska förmodligen inte göra så mycket mer än att kanske gå ut lite och sedan packa ihop lite grejer för på kvällen ska vi till MALIBUUU, yayyy!! Är så sjukt taggad, har drööömt om att åka dit sedan jag såg Hannah Montana! Lovar att det kommer mycket bilder därifrån!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s