MIN BÄSTA VÄN

I samarbete med Getpersonal

En av de svåraste personerna att säga hej då till hemma i Sverige utöver min familj var definitivt Josefine, min bästa vän. Känns  konstigt att vi inte kommer ses på ett helt år och även fast man kan prata på FaceTime och Snapchat så är det inte samma sak som att ses på riktigt. Tror ni förstår vad jag menar. Att säga hej då kan vara svårt på många sätt och något jag skulle vilja tipsa er om, både när det kommer till avsked, men också när ni vill visa uppskattning eller överraska någon ni tycker om är att gå in på Getpersonal. Det är ett företag som säljer fina och personliga saker som man både kan köpa till sig själv, men självklart också andra i sin omgivning. De har både snabb leverans och ett stort utbud och jag har hittat så himla många fina och personliga saker som jag tror hade passat Josefine och mig perfekt nu när vi ska vara ifrån varandra så länge. Ett exempel på smycke som jag tycker är väldigt fint är ”Hjärta Elise”, där man faktiskt kan skräddarsy halsbandet genom att skriva något fint på det (vilket man kan göra med många av de andra produkterna också). På så sätt kan man alltid bära med sig varandra även fast vi är på två helt olika sidor av jorden.

Jag är så himla glad att jag fick lära känna dig Josefine Östlund och jag saknar dig väldigt mycket! Beyond happy att du glömde idrottskläder samma dag som jag så att vi lärde känna varandra, för who knows vad som hade hänt om vi inte hade suttit där och pratat den där dagen i December? Me ❤ You!!

Tillsist vill jag även berätta för er att Getpersonal just nu har en rabattkod (sommar17) som ger er hela 10% under hela veckan ut! Se till att kika in hos dem och hitta något som just du tycker om, kanske till en förälder, vän, bror/ syster eller till dig själv för all del. Kram!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s