NEW YORK


Min grupp som jag gick omkring i New York city med. Sharon, Otto, Matilde, Mathias, Simon, jag och Tomasso. Vi alla (förutom Simon som är ambassadör) skulle till Arizona.

TIMES SQUARE!!!

Vi hann även med Grand Central station som är med i Gossip Girl, såååå kul!

Soooo, that happened! Så coolt, är så glad att jag fick chansen att åka dit. Definitivt värt att besöka, vill dit igen och se mer. Totalt hann vi se Central Park, Rockefeller Center, Bryant Park, Times Square och Grand Central station. Nästa gång vill jag definitivt till Manhattan, se Frihetsgudinnan och Empire State Building. Vore intressant att se ground zero också. Får se när jag kommer dit igen! 

Skriver mer om Arizona lite senare, kom hit i lördags och har haft fullt upp. Kan ialla fall säga att det är sååå kul här och jag är hur glad som helst! 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s