BCAA ISGLASS

I SAMARBETE MED SVENSKT KOSTTILLSKOTT

Efter att jag kom hem från Italien och innan jag åkte hit till USA så fick jag hem kalorifri BCAA-isglass från Svenskt Kosttillskott! Blev så glad! Har velat äta så många som möjligt innan jag skrev detta inlägget och nu känner jag definitivt att jag kan berätta för er vad jag tycker. Jag fick hem deras ColaLight som är en av två smaker (andra smaken är PearLight och kan hittas här). Riktigt god! Det jag gjorde var att ta påsarna (som ni ser under) och lägga de i frysen. 4 timmar räckte, sedan hade jag isglass som både var riktigt god och kalorifri. Hur bra låter inte det? Definitivt en ny favorit! Jag tog med mig mina både när jag gick ut, när jag badade och när jag solade. Enkla att ta med i väskan och enkla att äta.

Eftersom glassen innehåller BCAA så är denna glassen hur bra som helst för träningsintresserade och er som konsumerar kosttillskott. Är ni bara sugna på glass och tycker att det låter bra med en ny kalorifri glass (jag) så passar ju denna glassen bra för er också. Vad ni än har för anledning så är detta definitivt en glass att lägga vantarna på nu i sommarvärmen och jag kan absolut rekommendera ColaLight. Väldigt lik Calippo faktiskt! Är dock riktigt sugen på att prova PearLight också, men det får bli när jag kommer hem. Sista jag tänkte säga är att Svenskt Kosttilskott har fri frakt på alla orders över 100:-, så alltså blir det fri frakt på alla glassorders (149:- per låda)! Grymt ju!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s