DAY ONE IN NEW YORK

New Jersey från ovan 

Vi fick säten med extra benutrymme, så skönt! Vi kunde dock inte luta bak (inte lika najs).

Julia, Sofia och Lova ❤

Har hittills inte pratat med mina rumskompisar eftersom de kom in när jag sov och de sover fortfarande, men tydligen så heter de Sharon och Matilde : ) Ska bli så kul att få höra var de ska åka!

Vårt lilla dorm room! Så himla mysigt! Bakom min säng så finns två våningsängar.

Idag är dag två i New York, men bilderna är från igår. Vi har det superbra här och jag har redan träffat en massa nya människor. Mest svenskar faktiskt eftersom de flesta andra inte hann komma förrän sent på kvällen och då sov jag. Är riktigt jetlagged, här är klockan 06.38 just nu och jag vaknade 05.00 jättepigg. Lite jobbigt, men jag hoppas att det går över snart. 

Idag tror jag vi ska ha lite “lektioner”, alltså lära oss om den amerikanska kulturen, hur saker och ting funkar osv och imorgon ska vi åka till New York city. Yayyy!!! Är så himla taggad på det, förvänta er looaaads of pictures! 

Nu ska jag försöka sova lite till (eller spela farm heroes haha), ha en bra dag! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s