LAST DAY IN SWEDEN

Kolla vilket fint armband jag fick av några tjejer på hejdå-festen! Från Snö of Sweden, I loooove it!

Hej hörrni, hur mår ni? Jag mår hur bra som helst, är så himla redo för USA nu! Har verkligen väntat sedan September på den här dagen och det känns så himla overkligt att det faktiskt är dags att åka till Arlanda idag. Ska dock inte flyga idag, utan jag ska bo där inatt med familjen så att vi slipper åka dit mitt i natten. Ska bli mysigt!

Idag ska jag först träffa Josefine en sista gång *snyft* och sedan ska jag åka hem till mormor och äta middag med henne, Leif, min moster + familj och min familj. Vi ska äta min favoritmat, köttfärsbiffar med potatis och gräddsås ❤ Bara mormor som kan göra den rätten perfekt! Efter vi har varit där så är det dags att åka. Känns så konstigt att ha packat ner hela mitt liv i två väskor, men herregud vad länge jag har väntat på detta! Tror alla som läser detta kan hålla med om att jag har pratat väldigt mycket om detta sedan det bestämdes. Hoppas jag inte har varit allt för jobbig haha…

Nu ska jag kolla klart på ett avsnitt av Nightmare next door, sedan kommer Josse hit. Ha en bra dag! Kram! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s