THREE DAYS LEFT

Känns overkligt att skriva dessa orden, men idag är det bara tre dagar kvar till avresa. Helt sjukt! Har känt mig rätt så stressad de senaste dagarna, vet dock inte riktigt varför. Tror det kanske är oro över att glömma viktiga saker och att jag står inför en sådan stor omställning. Antar dock att stressen kommer släppa när jag bockat av allt som är kvar att göra, så jag ska göra mitt bästa för att bli klar med allting idag eller imorgon. Har åtminstone jobbat klart mitt sista jobbpass nu idag och har även börjat sortera lite grejer som ska med i resväskan. Känns bra! Lite sorgligt att lämna JUMP, men hoppas jag kan komma tillbaka nästa år.

I alla fall, för att sätta ord på mina känslor just nu så skulle jag väl säga stressad och TAGGAD. Tror stressen är vanlig för alla som ska åka iväg just för att tiden bara springer iväg och det är så mycket att göra, men som jag skrev ovan så tror jag att det blir bättre när allt är klart. Taggad har jag ju varit sedan jag fyllde 10 typ, så det känns däremot inte alls lika konstigt haha… 

Senast igår skrev jag med min fina värdfamilj och jag fick chansen att ställa lite frågor. Det jag vet nu är att jag bland annat kommer vara Junior (11th grade). Känns jättebra faktiskt! Jag får vara med på många senior-aktiviteter samtidigt som kompisarna i samma årskurs kommer gå kvar på skolan om jag skulle komma och hälsa på. Jag vet också på ett ungefär vilka sporter jag vill prova; Cheerleading på hösten, Fotboll på vintern och Golf på våren. Har ingen lista på alla sporterna, men det känns bra för nu! Har även ett hum om vilka lektioner jag ska ha (inte 100%, men tror!): Tyska, Engelska, Group Fitness, U.S History, Matte och Photography (eller någon naturkurs om jag måste). Det är lite vad vi pratade om igår, men tidigare har vi pratat om bland annat dress-coden på skolan. I USA är det ju mer konservativt än i Sverige och därför vill skolorna att man klär sig på ett visst sätt, alltså inga tunna band, inga kortkorta kjolar eller shorts osv. Det var jag väldigt förberedd på, så det känns inte alls konstigt. Snarare bra faktiskt! Mina värdföräldrar har även skickat en massa bilder och videos, bland annat när de försökte steka ägg på marken. Så kul!

Är i allafall hur taggad som helst på allt jag har framför mig och riktigt, riktigt nöjd med min placering. Kunde inte ha blivit bättre, är så glad! Har ni några frågor om någonting nu innan jag åker så får ni jättegärna fråga antingen här eller någon annanstans. Heter @vanjaulfvensjo på både instagram och snapchat. ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s