PERFECT POSTERS

I SAMARBETE MED SVERIGEMOTIV

sverigemotivvv

Även fast det nog är ett tag kvar för mig så tycker jag att det är superkul att kolla på inredning till mitt framtida boende. Tror verkligen inte jag är ensam om det, eller hur? Så kul! Det jag vet är att jag vill ha neutrala färger och stilrena detaljer, det funkar alltid liksom! Något jag redan nu införskaffat mig till mitt rum är posters och det ska jag verkligen se till att göra till min framtida lägenhet också. Tycker det är hur snyggt som helst och kan verkligen ge rummet en helt ny stil! Hittade dessutom några nya motiv online som ni kan se både ovan och nedan. Älskar bilden på Eiffeltornet, så enkel, men ändå fin! Känns så härligt att kunna ha olika delar av världen i bilder runt om mig, men även riktigt kul att jag kunde hitta motiv från mitt kära Örebro. Ni kan se både Örebro slott och Behrn Arena bland bilderna här.

sverigemotivv

Här är tre av mina favoriter (utöver de två jag visade högst upp). “Tower Bridge” för att jag älskar motivet. Har alltid tyckt att den bron är väldigt fin och tycker postern är riktigt snygg! “Monumento Cristo Redentor” för att jag alltid velat besöka Brasilien och Rio de Janiero och “Behrn Arena” för att den påminner mig om alla underbara hemmamatcher jag sett med både ÖSK fotboll och Örebro hockey. De två lagen kommer alltid ligga mig nära om hjärtat oavsett var jag hamnar! ❤ In och kolla ni också så kan jag garantera att ni kommer hitta posters ni gillar!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s