BOAT DAY

I onsdags, dagen efter att jag var med Josse och hennes familj på deras ö, seglade vi i Askersund på eftermiddagen. Så himla kul! Har faktiskt aldrig varit på en båt förut (förutom kryssningar), så det vill jag definitivt göra igen! 

Idag är det 4 dagar kvar till USA och jag ska jobba 16.30-20.30. Lite segt att jobba så här tätt inpå, men kan inte riktigt göra något åt det nu. Dessutom ganska najs att få lön nästa månad i USA, tror inte jag kommer klaga då haha… I övrigt ska jag bara försöka umgås med familjen så mycket som möjligt. Måste även börja packa och köpa de sista grejerna som behövs. Brukar alltid packa i sista minuten till alla resor jag gör, men denna gången stressar det mig litegrann faktiskt. Känns som att jag kommer glömma massor! Går ju ganska lätt att lösa ifall det skulle vara kläder eller liknande som jag glömmer, men jag är rädd att jag kommer glömma några viktiga papper eller liknande. Trust me, det är tusentals (nja nästan) papper man måste hålla reda på. Får lite panik haha, men det löser sig!

Nu ska jag kolla klart mitt avsnitt av Web of Lies och sedan ska vi åka till någon sjö tror jag. Ha en bra dag, kram!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s