SIENA AND VOLTERRA 

Igår besökte vi först Siena och sedan Volterra. Båda var riktigt fina och speciella städer, men personligen tyckte jag bäst om Volterra. Insåg precis när vi kom dit att New Moon är inspelad där och eftersom jag är världens Twilight-fan så blev jag lite starstruck haha… Två städer som defintivt är värda att besöka iallafall!

Nu sitter jag i bilen på väg till flygplatsen i Pisa eftersom jag ska flyga hem idag. Sorgligt att lämna Italien och familjen jag spenderat de senaste veckorna med, men ska bli skönt att få komma hem och fixa inför flytten. Har en hel del som ska bli klart, så jag ska försöka bli färdig i veckan så kan jag slappna av. Tänkte visa lite av Pisa senare också, kommer nog upp ikväll.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s