SIENA AND VOLTERRA 

Igår besökte vi först Siena och sedan Volterra. Båda var riktigt fina och speciella städer, men personligen tyckte jag bäst om Volterra. Insåg precis när vi kom dit att New Moon är inspelad där och eftersom jag är världens Twilight-fan så blev jag lite starstruck haha… Två städer som defintivt är värda att besöka iallafall!

Nu sitter jag i bilen på väg till flygplatsen i Pisa eftersom jag ska flyga hem idag. Sorgligt att lämna Italien och familjen jag spenderat de senaste veckorna med, men ska bli skönt att få komma hem och fixa inför flytten. Har en hel del som ska bli klart, så jag ska försöka bli färdig i veckan så kan jag slappna av. Tänkte visa lite av Pisa senare också, kommer nog upp ikväll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s