FLORENCE

Har sett så många fina platser dessa veckor, men Florens ligger definitivt högst upp på listan hittills. Inte riktigt lika turistigt som andra ställen vi besökt tidigare, utan väldigt genuint på något sätt. Så härlig stad! Dessutom är ju kyrkan (som ni kan se på bilderna) så sjuuukt fin! Är så glad att jag fick möjlighet att se den, visste knappt att den fanns innan vi åkte dit haha… Något jag tycker att ni borde göra om ni åker dit (eller till någon annan storstad i Italien) är att gå in på Magnumfabriken som Finja och jag gjorde. Finns nog i andra länder också, men har faktiskt bara sett det här. Så himla gott! Man får liksom ”designa” sin egen glass som ni kan se på bilderna. Sååå gott, do it! 

Lite senare idag kommer ett kul inlägg om USA upp, men först måste jag äta frulle. Ha en fin morgon allihopa! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s