FLORENCE

Har sett så många fina platser dessa veckor, men Florens ligger definitivt högst upp på listan hittills. Inte riktigt lika turistigt som andra ställen vi besökt tidigare, utan väldigt genuint på något sätt. Så härlig stad! Dessutom är ju kyrkan (som ni kan se på bilderna) så sjuuukt fin! Är så glad att jag fick möjlighet att se den, visste knappt att den fanns innan vi åkte dit haha… Något jag tycker att ni borde göra om ni åker dit (eller till någon annan storstad i Italien) är att gå in på Magnumfabriken som Finja och jag gjorde. Finns nog i andra länder också, men har faktiskt bara sett det här. Så himla gott! Man får liksom “designa” sin egen glass som ni kan se på bilderna. Sååå gott, do it! 

Lite senare idag kommer ett kul inlägg om USA upp, men först måste jag äta frulle. Ha en fin morgon allihopa! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s