MINI-VENICE

Om ni tittar noga så kan ni se riktiga Venedig bakom båtarna! 

Finja och jag ❤

Min favoritbild någonsin, tycker den är  fin!

Hej hörrni! Hur mår ni? Jag mår superbra och är mer än taggad på mina fyra sista dagar här i Italien. Imorgon byter vi dessutom hus och åker till Toscana istället, hur fint låter inte det? Är riktigt taggad! Tänkte skriva lite mer om det i ett annat inlägg, men först vill jag visa er vart vi var igår. Det var en väldigt liten stad ganska nära Venedig som hette Chioggia (jag är kär!). Alltså denna staden är typ den sötaste (kan man ens säga så om en stad?) platsen jag har sett i hela mitt liv! Allt var som i Venedig fast väldigt mycket mindre och det var även färre turister, så jag tyckte det var riktigt mysigt att strosa omkring där. Vi tänkte först äta där också, men det slutade med att vi bara köpte glass och istället åt här i Comacchio. Stort tips i alla fall, riktigt fin stad! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s