BODYGUARD

I samarbete med Bodyguard

 

Igår läste jag en riktigt intressant bok som handlade om kidnappningen av Michelle Knight, Amanda Berry och Gina DeJesus i Cleveland i början av 2000-talet. Väldigt läskigt att sådant faktiskt händer på riktigt och dessutom läskigt att det kunde gå obemärkt förbi både grannar och vänner. Just denna historia är bara en av många liknande fall och även fast det kanske inte händer på samma sätt i Sverige så tycker jag ändå att det är väldigt viktigt att uppmärksamma, tillsammans med alla andra sorters överfall som sker varje dag.

knockout

Jag är därför hur glad som helst att visa er denna produkt från Bodyguard! Det är en fullt laglig pepparsprej som har en mängd bra funktioner ifall man skulle behöva använda den i en hotfull eller rent utav farlig situation. Den både försvagar synen hos förövaren kraftigt, men den innehåller även röd färg som senare kan hjälpa till i arbetet med indentifiering. Den uppdaterade versionen av denna pepparsprejen beskrivs så här på Bodyguards hemsida:

  • Mycket längre räckvidd, upp till 4 meter.
  • Perfekt avvägd galning som ger längst räckvidd och minst vindkänslighet.
  • Högre tryck som ger mer effekt direkt med bättre ventil och munstycke.
  • Kraftfullaste och lagligaste formulan på marknaden, förblindar angriparen maximalt.
  • Färgar angriparen röd för senare identifiering.

Personligen tycker jag det är hur bra som helst att ett lagligt alternativ har kommit ut på den svenska marknaden och även om jag innerligt hoppas att ingen någonsin ska behöva försvara sig från en attack så känns det väldigt tryggt att ha med sig denna i väskan. Självklart vill jag även uppmärksamma att det aldrig är offrets fel när något inträffar, men jag vet själv att jag ibland kan tycka att det är väldigt obehagligt att gå hem själv sent på kvällen i mörkret och jag tycker definitivt att detta är en produkt värd att prova!

Advertisements

One thought on “BODYGUARD

  1. Kan du göra ett inlägg där du tar ungefär samma bild fast med din kompakta systemkamera och din vanliga, berätta bra och dåligt med respektive? Ha det bäst i USA!😍

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s