ULM CATHEDRAL

Har faktiskt inte tänkt på att fota så mycket hittills under denna resan, utan har mest levt i ögonblicket eller hur man nu ska säga. Dock hann jag fota en del på vägen hit! Bland annat en jättefin kyrka i Ulm som ligger i södra Tyskland. Älskar att gå in i kyrkor i olika länder, de är alltid så himla fina och mysiga på något sätt. Man brukar ju inte få fota i kyrkor, men i denna fick man faktiskt det så därför tog jag tillfället i akt och gjorde det. Tror det är typ den högsta kyrkan i hela Europa eller något sådant, så den var cool att se! Defintivt sevärd om ni någongång befinner er där. I övrigt var Ulm kanske inte världens coolaste stad, men ändå kul att få besöka så många olika ställen på vägen hit ner. 

Idag ska vi åka iväg till ett shoppingcenter eftersom det är mulet och sedan vet jag inte. Vi får se lite vad som händer helt enkelt. Ha en fin dag allihopa, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s