ULM CATHEDRAL

Har faktiskt inte tänkt på att fota så mycket hittills under denna resan, utan har mest levt i ögonblicket eller hur man nu ska säga. Dock hann jag fota en del på vägen hit! Bland annat en jättefin kyrka i Ulm som ligger i södra Tyskland. Älskar att gå in i kyrkor i olika länder, de är alltid så himla fina och mysiga på något sätt. Man brukar ju inte få fota i kyrkor, men i denna fick man faktiskt det så därför tog jag tillfället i akt och gjorde det. Tror det är typ den högsta kyrkan i hela Europa eller något sådant, så den var cool att se! Defintivt sevärd om ni någongång befinner er där. I övrigt var Ulm kanske inte världens coolaste stad, men ändå kul att få besöka så många olika ställen på vägen hit ner. 

Idag ska vi åka iväg till ett shoppingcenter eftersom det är mulet och sedan vet jag inte. Vi får se lite vad som händer helt enkelt. Ha en fin dag allihopa, kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s