ROTHENBÜRG, BAYERN

Eftersom vi bilade ner hit till Italien så gjorde vi en del stopp på vägen och ett av dem var Rothenbürg i Bayern. Så sjukt fin stad, kändes som att vara med i Skönheten och Odjuret. Det är tydligen en medeltidsstad och murarna runt om staden står fortfarande kvar. Ganska litet, men definitivt värt att besöka om man tycker sådant är kul. Märkte att det var väldigt många amerikaner där som turistade runt, så jag kan tänka mig att det är en väldigt speciell plats att komma till om man inte har sett liknande platser tidigare. Hit vill jag lätt tillbaka och fota, känns som den perfekta staden att ta massa fina bilder i och bara strosa runt. Finns även en ”riktig” stad utanför murarna där det är lite mer hightech, men det känns är inte alls lika mysigt.

Ska visa er en massa mer bilder på platser vi besöker här borta de kommande dagarna, är så taggad på att se alla nya platser! Nu ska jag dock äta frukost, så hinner inte skriva så mycket mer. Ha en fin dag, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s