ROTHENBÜRG, BAYERN

Eftersom vi bilade ner hit till Italien så gjorde vi en del stopp på vägen och ett av dem var Rothenbürg i Bayern. Så sjukt fin stad, kändes som att vara med i Skönheten och Odjuret. Det är tydligen en medeltidsstad och murarna runt om staden står fortfarande kvar. Ganska litet, men definitivt värt att besöka om man tycker sådant är kul. Märkte att det var väldigt många amerikaner där som turistade runt, så jag kan tänka mig att det är en väldigt speciell plats att komma till om man inte har sett liknande platser tidigare. Hit vill jag lätt tillbaka och fota, känns som den perfekta staden att ta massa fina bilder i och bara strosa runt. Finns även en “riktig” stad utanför murarna där det är lite mer hightech, men det känns är inte alls lika mysigt.

Ska visa er en massa mer bilder på platser vi besöker här borta de kommande dagarna, är så taggad på att se alla nya platser! Nu ska jag dock äta frukost, så hinner inte skriva så mycket mer. Ha en fin dag, kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s