IN HAMBURG

Efter en rätt så läskig flygtur (storm utanför planet, trodde vi skulle krascha typ) så är jag äntligen framme hos Finja i Hamburg och imorgon bitti börjar vi vår resa mot Italien. Ska bli så himla kul, är riktigt taggad på fint väder och en massa, pizza, glass och bad. Åker ni förresten till Italien någon gång så måste ni prova deras nutellaglass, it’s life! Visar er kanske mer imorgon när vi har kommit ner till södra Tyskland, nu ska vi bara ta det lugnt resten av dagen. Ha det bra, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s