TILL ER BLOGGARE

I samarbete med Interlaced Influencers

Alla ni där ute som driver bloggar vet hur svårt det ibland kan vara att landa samarbeten som känns riktigt bra för båda parterna. Det finns så många olika produkter och tjänster att blogga om att det kan vara krångligt att veta var och hur man ska börja för att behålla sin trovärdighet inför läsarna. Jag vet åtminstone att det var ett dilemma för mig när jag först började samarbeta med företag genom bloggen och jag har genomfört många samarbeten där det lönat sig för företaget, men inte för mig. Känner ni igen er? Det är så himla viktigt tycker jag att vi som bloggare får rätt ersättning för reklaminlägg eftersom det är ett väldigt effektivt sätt för företag att nå ut med sina produkter till rätt målgrupp, och vet ni vad? Det finns faktiskt en lösning som alla bloggare kan ta del av! Nämligen Interlaced Influencers nya marknadsplats där jag som influencer kan möta intressanta företag för att göra upp om samarbeten.

Det är hur enkelt som helst och det har hjälpt mig massor i letandet efter passande samarbeten. Det enda du som bloggare behöver göra är att registrera dig HÄR och sedan är du igång! För att skriva lite kort om vad det innebär så kan man som influencer bläddra igenom många olika förslag på samarbeten och ansöka om att få ta del av samarbetet. Det som jag tycker är riktigt bra är att det står redan från början vad jag kommer få för ersättning när jag tar uppdraget, vilket gör att det alltid är jag som väljer om det känns bra eller inte. Hur bra låte inte det? Önskar att jag hade hittat Interlaced tidigare, definitivt det ultimata sättet att som bloggare kunna samarbeta med företag på rätt villkor!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s