IN THE WOODS

Haha världens värsta bild på oss, men den är så mysig så var tvungen att ta med den.

Hej allihopa! Ovan ser ni några bilder från igår när Jossan och jag var i skogen på eftermiddagen. Vi har snackat om detta i flera veckor, så det var verkligen på tiden tycker jag! Har känt på senaste tiden att jag måste uppskatta min omgivning (haha så cheesy lol) eftersom jag inte kommer vara i Sverige på ett år liksom och därför ville jag veeerkligen åka till skogen haha… Förresten så är det exakt en månad kvar tills jag åker nu! Mitt avresedatum är den 19e Juli och idag är den 19e Juni, så det drar ihop sig nu! 

Idag ska Jossan och jag fota litegrann, sedan ska jag träffa Benji på eftermiddagen tror jag. Måste även hinna packa eftersom jag åker till Stockholm imorgon och direkt till Tyskland efter det. Att packa är verkligen inte min grej, tycker det är sjukt tråkigt! Måste ju göras dock, så får väl slänga ihop lite grejer hehe… Vad har ni för planer?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s