POOL DAY


Den här dagen har utan tvekan varit den bästa på lääänge! Jossan och jag har hunnit bada och fota massor i hennes pool med munken och melonen hon köpte igår när vi var på Ullared, vi har handlat, lagat mat (såå god sallad!) och gått i skogen. Vi båda sa förut att vi önskar att det var sådant här väder jämt, man får så himla mycket gjort och man mår så bra! Vi kom även fram till att vi ska flytta till LA i framtiden haha, får se hur det går… Nu ikväll ska vi käka chips och kolla på någon film, känns som ett bra slut på en bra dag. Imorgon är dock min sista dag här i Örebro på några veckor, eftersom jag åker till Stockholm på tisdag morgon. Ska hälsa på Malin och hennes familj. Ska bli så mysigt! Sedan går flyget mot Tyskland och Finja den 22a, alltså på torsdagen. Ganska mycket som händer med andra ord, men ska bli så kul! 

Ha en bra kväll, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s