FOR MY SKIN

I samarbete med Glamazon

beach

Om lite mindre än en vecka åker jag iväg på min första resa denna sommaren och i och med det har jag också sedan en tid tillbaka varit extra noggrann med att återfukta huden och ta bort orenheter inför solskenet. Personligen är jag väldigt torr och min hud kan lätt se ganska sliten ut om jag inte tar hand om den noggrant, så därför har jag hittat tre produkter hos Glamazon som jag tror skulle passa mig och många av er väldigt bra! Jag tror dessutom att alla tre produkterna vore toppen för mig och säkert för många av er läsare att använda, då de motverkar vanliga problem och passar alla hudtyper! 

 

drbrandt3

1. Vakuum Cleaner  /  2. Microdermabraison  /  3. Oxygen facila flash recovery mask

Här är de tre produkterna jag valt ut att visa för er och personligen tycker jag att dessa verkar vara tre av de allra bästa produkterna från Dr. Brandt. De har olika typer av produkter och de jag har valt kommer från Glow och Pores no more, som är två av deras kollektioner med hudvårdsprodukter. Nr 1 och 2 är två olika ansiktsmasker som båda renar huden, rensar porerna och återfuktar huden. Jag har tidigare provat olika metoder för att rensa porer (till exempel olika masker) men har inte riktigt upplevt att de gett de resultaten jag velat. Jag har däremot läst många bra recensioner om både Pores no more ”vakuum cleaner” (1) och Microdermabrasion (2) där de fungerat riktigt bra, så jag vill definitivt se resultatet med egna ögon! Oxygen facila flash recovery mask (3) är även den en ansiktsmask, men som fungerar på ett annat sätt. Ni kan läsa mer om den på Glamazon (min favorit!), men för att dra en kort beskrivning så motverkar den trött hud och skyddar mot påfrestningar, till exempel väldigt kalla/ varma temperaturer, saltvatten eller liknande. Med andra ord, precis vad många (inklusive jag) behöver!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s