GREEN

Blir så glad av att det har blivit så grönt ute, känns som att det hände på en sekund! Får världens sommarkänslor, hur najs som helst! 

Idag har jag i alla fall varit hemma hos Lova en stund och planerat vår hejdå-fest innan USA (den kommer bli feeeet!!!), träffat mormor en stund här hemma och varit ute med Okello, Matin, Madde, Pleurat och Hasret. Fick bara Madde och Okello med på bild dock, ville verkligen testa kameran ute och de offrade sig att vara med på bilderna. Vi satt i stadsparken ett tag och bara hängde innan jag tog bussen hem. Imorgon ska jag förmodligen ut på hajk med Jossan ute i skogen, vill verkligen ut och bara andas in normal luft haha… Vore så mysigt, är typ aldrig ute på det sättet även fast jag verkligen tycker om det. Vi får se om vädret tillåter det dock, men jag hoppas det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s