WELCOME HOME!

Här är kameran som jag köpte igår när jag var ute i Marieberg med mamma. Har velat köpa en kompakt systemkamera länge eftersom min stora kamera är så tung när man tar med sig den i väskan. Denna är dock perfekt och jag är  nöjd! Bildkvalitén är faktiskt väldigt nära min systemkamera och den är riktigt smidig i och med att man kan föra över bilder och videos via wifi. Himla tur att den är såpass bra, fick nämligen ingen hjälp överhuvudtaget på Elgiganten, så jag fick guida mig själv. Har rätt så bra koll på vad jag vill ha, men ändå irriterande att inte kunna fråga saker osv… 

I alla fall, kameran heter Canon EOS M10 och jag fick den för ca 3000kr. Kommer säkert använda denna ännu mer än min systemkamera på mina kommande resor, älskar den! Och som jag sa igår, jag kommer också försöka vlogga en del från USA med denna. Vore så himla kul att få dela med mig av allt kul jag kommer göra med er! 

Hittade även en Escape-kamera i min skrivbordslåda för några dagar sedan som jag är riktigt taggad på att prova! Det är basically en Go-pro fast ett annat märke bara. Tycker den verkar hur bra som helst (utifrån det jag har testat hemma) och jag ser väldigt mycket fram emot att filma under vattnet på Hawaii/ Puerto Rico! Har inte jättebra koll på Go-pros, men det jag vet är att det brukar vara mycket fisheye-effekt (kanske går att ta bort?) som jag inte riktigt vill ha och därför tycker jag Escapen är väldigt bra att filma med! Den har liiite fisheye-effekt, men inte alls lika mycket. Vill ni att jag ska visa den också?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s