TUESDAY

Pappa, Noel och jag åkte ut en snabbis idag och fotade litegrann med min nya kamera (visar imorgon, SÅ nöjd!). Vi var bland annat i Sveaparken, nära Oset och i CV-skateparken. Är helt förundrad över hur bra min nya kamera är, liksom inte alls stor från min systemkamera. Ska bli så skönt att kunna ta med den i väskan istället för den tunga när jag ska fota/ filma i USA. 

Har förresten blivit riktigt inspirerad att börja vlogga i USA efter att vi tjejer i USA-gruppen på snap har pratat om det. Vore så kul att dokumentera allt det roliga! Vi får se hur det blir, men tror faktiskt jag ska testa. Nu ska jag kolla klart på Norge-Sverige, sedan ska jag iväg. Ha en bra kväll! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s