VENDELAS STUDENT

Hur fin var inte Vendela igår på utspringet?! Så himla kul att se henne och alla andra ta studenten igår, längtar hur mycket som helst tills min! Vendela åkte också på utbytesår mellan ettan och tvåan så hon har, precis som jag kommer få göra, gått om ett år. Kommer kännas så skumt att komma tillbaka till skolan nästa år och se mina gamla klasskompisar ta studenten! 

Anyway, efter utspringet igår så åkte Lova och jag hem till Vendela och hjälpte till med allt som behövde göras på mottagningen. Riktigt mysigt! Dessutom blev vädret bättre än vi förväntade oss, så skönt att slippa regn! Har faktiskt inte varit på så många mottagningar innan, bara mina bröders och min kusins. Tycker dock att det är så kul! Har typ redan börjat skissa på min egna haha… 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s