HUR GICK ALLT SÅ FORT?

Klänning från Ivyrevel

Är det någon som håller med mig om att denna terminen har gått så otroligt fort? Minns som om det var igår när Lova och jag satt på jobbet på hockeyn och pratade om hur fort alla de olika månaderna innan USA skulle gå. Januari skulle gå fort, mars skulle gå riktigt segt, april likaså, maj skulle bli kul osv. Inte riktigt så blev det nu när man tänker tillbaka på det, men det spelar inte så stor roll. Huvudsaken är att det äntligen är sommarlov! Är så himla glad, herregud vad skoltrött jag har varit den senaste tiden. Har liksom tänkt på så mycket annat (mestadels flytten om jag ska vara ärlig), så jag har inte riktigt känt mig så motiverad som jag brukar. Dock har det nu i slutändan visat sig att det har gått riktigt bra ändå, så jag är supernöjd!

Nu är det i alla fall 47 dagar kvar och jag kunde inte vara mer taggad! Innan dess ska jag hinna med skolavslutning, Stockholm, roadtrip till Tyskland, Österrike och Italien med Finja, besök från min tyska familj, hejdå- ”get together”, jobb och sedan kommer tillslut själva avresan. Pratar varje dag med en massa människor som ska åka samtidigt som jag, bland annat en massa tjejer från Sverige som åker med EF (världens härligaste gäng!) och några andra från andra länder. Igår blev jag även bjuden till en camping trip i Arizona med andra utbytesstudenter och några som jobbar som IEC´s i området. Ska bli så kul! Kort sagt så är jag helt enkelt riktigt peppad på allt som ligger framför mig och jag hoppas att jag kommer känna så hela vägen fram. Börjar redan nu bli lite nervös faktiskt och ärligt talat tror jag den nervositeten kommer växa, men det är ju helt normalt och hela den här upplevelsen hade inte varit lika spännande om det inte hade varit lite läskigt också. Inte mycket kvar nu…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s