AMALFI JUMPSUIT

Hämtade ut ett paket igår som innehöll en klänning och denna jumpsuiten från Ivy Revel. Älskar den redan, tycker den är hur snygg som helst, så jag passade på att fota i den när Jossan och jag var ute igår. Vill ni också klicka hem den, kolla HÄR! Jag har stl S och är 172 cm, sitter som en smäck! 

Idag ska jag iväg till marknadsafton här i stan med Jossan och sedan vet jag inte riktigt. Hoppas på att de har en massa gott marknadsgodis haha, är så himla sugen på munkar. Tror även att många andra affärer har extrapriser, så det kanske är en bra dag att shoppa lite ; ) Vad ska ni göra ikväll? 

I samarbete med Ivy Revel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s