KHAKI GREEN AND RUST

Kom äntligen iväg till Marieberg i måndags med Josefine och jag hittade faktiskt en del som jag köpte. Bland annat några bikinis som jag har tyckt är riktigt snygga ända sedan jag såg dem på Andrea Hedenstedt´s blogg. Kostar endaste 79:- / del, så jag köpte två färger. Tror det finns en gul och en svart också, men gillade dessa färgerna mest. De kommer definitivt hänga med i resväskan till både Italien och USA! Fick även med mig en svart baddräkt som jag också kollat på en del, men tog inga bilder på den nu. Riktigt snygg, men tyvärr finns den inte på hemsidan så jag kan inte länka den. Den är i alla fall helt basic framtill och sedan är den typ ”flätad” i ryggen. Ska försöka visa så fort som möjligt : )

Överdel: HÄR / Underdel: HÄR

Överdel: HÄR / Underdel: HÄR

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s