BRICK WALL

Elvin och jag var ute på en prommis och tog lite bilder vid en tegelvägg som vi hittade igår, ovan ser ni några av dem. Rätt så tur att vi gjorde det då, det började nämligen spöregna 20 minuter senare, så vi fick stå och gömma oss under en massa träd för att inte bli blöta. Svensk sommar i ett nötskal… Idag är det i alla fall måndag och jag ska träna innan jag åker iväg och jobbar. Den enda jobbdagen på fem dagar, ska bli skönt med en “normal” skolvecka utan jobb direkt efter. På fredag ska jag dessutom vara ledig från skolan då min mamma tar examen från universitetet. Vi båda har haft nedräkningar till spännande saker som händer (hon till sin examen och jag till USA), så det ska bli så kul att få vara där! Vad har ni för planer i veckan?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s