SUNDAY

God morgon på er alla, hur mår ni? Jag vaknade nyss och ska snart ut och springa en snabbis innan dagen startar på riktigt. Tycker det är så himla skönt att gå ut och springa istället för att köra styrkeövningar och liknande. Liksom lite mindfulness på något sätt! Idag ska jag i alla fall träffa Elvin och fota och kanske åka iväg till Marieberg en snabbis för att kolla på lite bikinis och baddräkter till Italien-resan. Har hittat en hel del snygga, så jag lovar att visa ifall jag får med mig några hem. 

I övrigt har jag inte så mycket mer att göra utöver att gömma mig från solen. Brände mig igår (typiskt mig att överskatta min grundbränna), så vill inte att det ska bli ännu värre. Vad ska ni göra? Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s