SUNDAY

God morgon på er alla, hur mår ni? Jag vaknade nyss och ska snart ut och springa en snabbis innan dagen startar på riktigt. Tycker det är så himla skönt att gå ut och springa istället för att köra styrkeövningar och liknande. Liksom lite mindfulness på något sätt! Idag ska jag i alla fall träffa Elvin och fota och kanske åka iväg till Marieberg en snabbis för att kolla på lite bikinis och baddräkter till Italien-resan. Har hittat en hel del snygga, så jag lovar att visa ifall jag får med mig några hem. 

I övrigt har jag inte så mycket mer att göra utöver att gömma mig från solen. Brände mig igår (typiskt mig att överskatta min grundbränna), så vill inte att det ska bli ännu värre. Vad ska ni göra? Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s