SOVMORGON

Startade dagen med att fixa iordning lite smoothie och kolla på the mentalist innan jag gick ut i solen och läste. Så himla underbart med sovmorgon, kan knappt vänta till sommarlov! Så himla skönt att få sova ut varje dag, vara ute på kvällarna och göra lyxfrulle varje dag. Ska dock jobba och resa en hel del, men ska verkligen försöka ta vara på de lediga dagarna jag har kvar här i Sverige innan jag flyttar. 

Idag står jobb på schemat och förhoppningsvis hinner jag även se Europaleague-finalen mellan Manchester United och Ajax. Har ju på senaste tiden faktiskt börjat heja på Man Utd, så jag håller tummarna för att de tar hem det ikväll!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s