SOVMORGON

Startade dagen med att fixa iordning lite smoothie och kolla på the mentalist innan jag gick ut i solen och läste. Så himla underbart med sovmorgon, kan knappt vänta till sommarlov! Så himla skönt att få sova ut varje dag, vara ute på kvällarna och göra lyxfrulle varje dag. Ska dock jobba och resa en hel del, men ska verkligen försöka ta vara på de lediga dagarna jag har kvar här i Sverige innan jag flyttar. 

Idag står jobb på schemat och förhoppningsvis hinner jag även se Europaleague-finalen mellan Manchester United och Ajax. Har ju på senaste tiden faktiskt börjat heja på Man Utd, så jag håller tummarna för att de tar hem det ikväll!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s