ANLEDNINGEN TILL VARFÖR

Just nu är bloggen något som hänger över mina axlar på något sätt, något som faktiskt stressar litegrann och som inte alls känns lika kul som det gjorde för några månader sedan. Don’t get me wrong, bloggen är liksom en del av mig på något sätt. Jag älskar att skriva och visa saker för er, men just nu så är det bara väldigt mycket som händer. Jag jobbar nästan varje dag, går i skolan på vardagar, fixar inför USA, träffar kompisar osv. Jag har inte alls lika mycket tid att till exempel fota som jag hade innan jag började jobba. Känns så himla segt! Dock tror jag att det är for the better att jag lägger bloggandet på is litegrann och börjar igen när sommarlovet är igång och jag har all tid i världen. Kommer självklart fortsätta i USA och jag looovar att jag kommer uppdatera så ofta jag kan och vill även nu innan lovet, men vill bara skriva så att ni vet liksom. Ha det bra, kramis!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s