TO DO – LIST IN AMERICA

Har så himla mycket jag skulle vilja göra under mitt år i USA, så jag tänkte sammanställa en liten lista med det jag allra helst vill göra. Inga jättestora grejer, mer vardagliga saker som jag tycker ska bli hur kul som helst att prova på!

  1. Steka ägg på marken – Haha, eftersom jag kommer bo i USA’s varmaste stat så kan det lätt bli väldigt varmt och just därför vill jag testa att steka ägg på asfalten. Har sett en massa bilder på det och det vore så coolt om det fungerade!
  2. Handla på Target – Världens mest vardagliga grej för alla amerikaner säkert, men jag har verkligen velat det huuur länge som helst! Känns så amerikansk på något sätt!
  3. Hajka i Arizonas öken – Runt om San Tan Valley så är det i princip öken, med allt vad det innebär. Sand, kaktusar, berg och självklart en hel del småläskiga djur också hehe… Vill definitivt hajka där någon gång, eller åtminstone vandra omkring och se naturen.
  4. Köpa skoltröjor – Känns som det mest givna, ska lätt strosa omkring i skolans kläder och i skolans färger hela dagarna. Så taggad att vara en del av hela den grejen!
  5. Ta körkort – Inte helt 100% på den här biten hittills, men jag är riktigt sugen! Jag hoooppas att jag kan göra det, vore så himla kul! 

Förresten, bara 75 dagar kvar nu! Såååå taggad!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s