TILLBAKA

Vilken långhelg det har varit, har haft så himla kul! I lördags var jag på Albins födelsedagsfest med en massa människor och i söndags firade jag valborg på en annan fest med Josefine, Ellen och Emilia. Riktigt bra helg, hoppas verkligen att det kommer fler likadana framöver. Hann även med lite jobb också, både på Jump och på hotellet! Herregud vilken paycheck jag kommer få denna månaden, så nöjd med mig själv haha… I övrigt har jag också hängt med familjen en hel del och idag åt jag på nya Rosali’s här på öster med mamma. Tog deras canneloni, rekommenderar definitivt!

Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan lägga mig och kolla lite på det nya Skam. Imorgon väntar nationella prov i engelska för min del, wish me luck!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s