TILLBAKA

Vilken långhelg det har varit, har haft så himla kul! I lördags var jag på Albins födelsedagsfest med en massa människor och i söndags firade jag valborg på en annan fest med Josefine, Ellen och Emilia. Riktigt bra helg, hoppas verkligen att det kommer fler likadana framöver. Hann även med lite jobb också, både på Jump och på hotellet! Herregud vilken paycheck jag kommer få denna månaden, så nöjd med mig själv haha… I övrigt har jag också hängt med familjen en hel del och idag åt jag på nya Rosali’s här på öster med mamma. Tog deras canneloni, rekommenderar definitivt!

Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan lägga mig och kolla lite på det nya Skam. Imorgon väntar nationella prov i engelska för min del, wish me luck!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s