WHITE TOP – FRÅN FOTOGRAFERING

Fick bilderna igår från när jag var och fotade med Emelie och jag är nöjd! De blev riktigt bra och jag lovar att visa er ännu fler i inlägg framöver. Vi var runt litegrann i Wadköping och hittade tillslut en riktigt cool “amfiteater” som vi fotade vid. Ska verkligen gå tillbaka dit någon gång, så fint! Förresten så är toppen jag har på mig en ny favorit i garderoben, tycker det är hur snygg som helst! Hittar den inte online, men finns på Bik Bok för 249:-. Tycker verkligen om knytdelen! 

Förresten, snart kommer en tävling upp på min instagram @vanjaulfvensjo, så se till att kolla in där! Kommer skriva om den här också lite senare, men bara så att ni vet ; )

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s