WHITE TOP – FRÅN FOTOGRAFERING

Fick bilderna igår från när jag var och fotade med Emelie och jag är nöjd! De blev riktigt bra och jag lovar att visa er ännu fler i inlägg framöver. Vi var runt litegrann i Wadköping och hittade tillslut en riktigt cool ”amfiteater” som vi fotade vid. Ska verkligen gå tillbaka dit någon gång, så fint! Förresten så är toppen jag har på mig en ny favorit i garderoben, tycker det är hur snygg som helst! Hittar den inte online, men finns på Bik Bok för 249:-. Tycker verkligen om knytdelen! 

Förresten, snart kommer en tävling upp på min instagram @vanjaulfvensjo, så se till att kolla in där! Kommer skriva om den här också lite senare, men bara så att ni vet ; )

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s